Ilyet még nem láttunk - Vadiúj fegyvert tesztelt a világ egyik legerősebb hadereje

A török fegyvergyártó Baykar a napokban hajtotta végre a második tesztrepülést a vadonatúj Bayraktar Kemankes 2-es robotrepülőgéppel, ami rögtön mutatott is egy olyan trükköt, amit hasonló fegyverektől nem igazán szoktunk látni. Bár az nem biztos, hogy ez hasznos eszközzé teszi.
2024-06-13 16:07:36

Hiába az orosz bombázások, van amiből nem lehet kizökkenteni Ukrajnát - Életben vetették be a vadiúj fejlesztésű fegyvert

A háború kirobbanásakor az ukrán csapatok főleg polgári drónokat alakítottak át pilóta nélküli "bombázókká", a konfliktus előrehaladtával pedig a nagy hatótávolságú merev szárnyas légi és a tengeri kamikaze drónok fejlesztése ért el új csúcspontot. Kijev új fegyvere meglepő módon egyik kategóriába sem sorolható be.
2024-06-13 07:07:20

Erre nagyon nagy szüksége volt Ukrajnának: új fegyvert küld Amerika

Az Egyesült Államok újabb Patriot rakétarendszert küld Ukrajnának - jelentette az AP News.
2024-06-12 16:08:57

Rég látott fegyvert vetettek be újra az ukrán különleges alakulatok, ki is lőttek egy orosz BUK-ot

Nemrég jelent meg egy videó a Telegramon, amin az látható, amint az ukrán különleges alakulatok egy rég nem látott fegyvert, egy Switchblade-et vetnek be az orosz légvédelem ellen, látványos sikerrel.
2024-06-11 22:09:22

Elszabadultak az indulatok Amerikában, van, aki már fegyvert fogna - Tényleg küszöbön a polgárháború?

Egy New York-i bíróság múlt heti ítéletének értelmében Donald Trump lett az első volt amerikai elnök, akit büntetőperben mondtak ki bűnösnek. A hírt vegyes reakciók övezték: míg a demokrata politikusok és szimpatizánsok többsége egyetértett vele, és bebizonyosodni látták Trumpról azt, amit ők kezdettől fogva hangoztattak; addig a republikánusok szinte kivétel nélkül elutasították a döntést, és politikai indíttatású boszorkányüldözésről, a jogrendszer korruptságáról beszéltek. Sőt, egyesek odáig mentek, hogy polgárháborút kezdtek emlegetni. Ebből az apropóból szemügyre vettük két tudós elméleté...
2024-06-07 17:08:28

Moszkva ma lényegében bejelentette: elkezdik nagy mennyiségben szórni a nyugati világra az orosz fegyvereket, bosszúból azért, hogy a NATO is felszerelte Ukrajnát. A Kreml tisztázta: mindenkinek fegyvert adnak, aki utálja Amerikát; nem érdekli az orosz vezetőket, milyen szervezet, milyen célok mentén harcol vagy hogy mennyire radikális, a lényeg az, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei szenvedjenek. Valószínű, hogy a nagy bejelentésnek rövid távon semmilyen hatása lesz, hosszabb távon viszont ismét Európa lehet az egész ügy legnagyobb vesztese.
2024-06-06 18:07:32

Új fegyvert kapott az orosz hadsereg: megjelent az első 2Sz43 Malva a frontvonalon

Valószínűleg először használták éles bevetésen az orosz tüzérek a 2Sz43 Malva 8x8-as önjáró tarackot, az eseményről rejtélyes drónfelvétel árulkodik.
2024-06-03 09:07:14

Döbbenetes hatékonyságú, halálos fegyvert készítettek fából

Az emberek már 300 ezer évvel ezelőtt is készítettek bonyolult vadászfegyvereket fából
2024-05-16 20:09:54

Igazi pisztolynak látszó airsoft fegyver okozott riadalmat az Óbudai Waldorf Iskolában

Általános iskolások találtak meg egy légfegyvernek minősülő airsoft pisztolyt az Óbudai Waldorf Iskolában kedden. A diákok igazi Glocknak nézték a fegyvert, és otthon elmesélték a dolgot. Amikor egy aggódó szülő jelzésére megkerestük az intézményt, rendőrt hívtak, így derült ki, hogy pontosan miről van szó, és mi történt. Az igazgató belső vizsgálatot indít, és valószínűleg a házirendet is szigoríthatják.
2024-05-09 14:11:48

Igazi pisztolynak látszó airsoft fegyver okozott riadalmat az Óbudai Waldorf Iskolában

Általános iskolások találtak meg egy légfegyvernek minősülő airsoft pisztolyt az Óbudai Waldorf Iskolában kedden. A diákok igazi Glocknak nézték a fegyvert, és otthon elmesélték a dolgot. Amikor egy aggódó szülő jelzésére megkerestük az intézményt, rendőrt hívtak, így derült ki, hogy pontosan miről van szó, és mi történt. Az igazgató belső vizsgálatot indít, és valószínűleg a házirendet is szigoríthatják.
2024-05-09 14:11:18

Orosz pénzből vehetnek fegyvert az ukránok

Az uniós nagykövetek elvi megállapodásra jutottak azzal kapcsolatban, hogy az EU-ban befagyasztott orosz vagyonból származó nyereséget Ukrajna kaphatja meg. A pénzt az ukránok újjáépítésre és fegyvervásárlásra is fordíthatják. 
2024-05-08 17:10:05

Vegyi fegyvert vethettek be az oroszok

Oroszország megsértette a nemzetközi Vegyifegyver-tilalmi Egyezmény (CWC) rendelkezéseit klórpikrin bevetésével ukrán csapatok ellen, illetve tömegoszlató vegyületek harcászati alkalmazásával - állította az amerikai külügyminisztérium szerdán közzétett közleményében.
2024-05-01 22:07:49

Putyin új fegyvert szerzett az EU-val szemben

2024-04-30 09:08:00

Fegyvert fogott vitapartnerére és a földbe lőtt egy finn képviselő egy helsinki karaoke-bár előtt

Vita támadt a helsinki Ihku bár előtt két ott szórakozó férfi között csütörtök éjjel. Egyikük a radikális jobboldali Finnek párt parlamenti képviselője volt, aki fegyvert rántott majd a földbe lőtt. Később őrizetbe is vették.
2024-04-27 19:09:48

Fegyvert fogott vitapartnerére és a földbe lőtt egy finn képviselő egy helsinki karaoke-bár előtt

Vita támadt a helsinki Ihku bár előtt két ott szórakozó férfi között csütörtök éjjel. Egyikük a radikális jobboldali Finnek párt parlamenti képviselője volt, aki fegyvert rántott majd a földbe lőtt. Később őrizetbe is vették.
2024-04-27 19:09:35

Elsütött egy fegyvert egy finn parlamenti képviselő

A rendőrség őrizetbe vette súlyos testi sértés és lőfegyverrel kapcsolatos bűncselekmény gyanújával.
2024-04-27 19:08:52

Fegyvert rántott egy parlamenti képviselő és a nyílt utcán kezdett lövöldözni Finnországban

Elsütött egy lőfegyvert egy éjszakai bár előtt az utcán Helsinkiben a finn kormánykoalícióban részt vevő, Finnek nevű radikális jobboldali párt egyik parlamenti képviselője péntek este.
2024-04-27 19:07:20

Őrizetbe vették a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait

A megkéselt 19 éves férfi gumilövedékes fegyvert használt, mielőtt halálosan megsebesítették.
2021-01-21 12:06:17

Őrizetbe vették a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait

A megkéselt 19 éves férfi gumilövedékes fegyvert használt, mielőtt halálosan megsebesítették.
2021-01-21 12:06:18

Milliókkal bukott le a drogkertész testvérpár ? videó

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a police.hu oldalon azt írta, a gyanú szerint a 42 éves S. Ádám és a 46 éves S. Gábor Kunpeszéren és Csepelen termesztett cannabist. A drogot eladták. Az üzlet jól mehetett, mert a nyomozók január 19-én, az ingatlanokban összesen 177 tő cannabis növényt, mintegy egy kiló kiporciózott növényi törmeléket, a drog fogyasztásához használt eszközöket, több millió forintot és valutát foglaltak le. A budapesti ingatlanban két ? feltehetően ? fegyvert is lefoglaltak. Azokat szakértő vizsgálja. A testvérpárt a rendőrök őrizetbe vették és az illetékes ügyészs...
2021-01-22 08:05:40

TEK-esek fogták el a fegyverarzenált tartó miskolci férfit

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 70 éves miskolci férfival szemben. A gyanúsított több fajta fegyvert szerzett be és tartott magánál. Az engedélyek nélkül tartott pisztolyokhoz, puskákhoz éles lőszereket is szerzett, police.huA fegyverarzenált tartó férfit a TEK-esek fogták el. A házkutatás során gépkarabélyt, géppisztolyt, félautomata puskát, maroklőfegyvert, flóbert forgótáras maroklőfegyvert, továbbá 343 darab különböző kaliberű éles lőszereket foglaltak le a rendőrök. A férfi be...
2021-01-22 13:05:39

Négy nappal szakításuk után kirabolta volt barátnőjét egy floridai férfi

Letartóztattak egy 22 éves férfit az amerikai Florida államban, miután kirabolta volt barátnőjét, alig négy nappal a szakításuk után ? jelentette a helyi sajtó. A rendőröket vasárnap délelőtt riasztották egy fegyveres rabláshoz Gainsville városában. Az áldozat közölte a rendőrökkel, hogy volt barátja, Aahtrell Johnson fegyvert szegezett a fejéhez, majd elvette telefonját, ami a rendőrségi beszámoló szerint 1300 dollárt, azaz nagyjából 380 ezer forintot ér. Közben a nő lakásából ellopták a pénztárcáját, valamint a számlájáról is levettek ezer dollárt (296 ezer forint). A rendőrség gyanúja szer...
2021-01-26 10:05:45

A férj megölte a feleségét, mert nem tetszett neki az asszony TikTok-videója

Az influenszerként tevékenykedő brazil Eliane Ferreira Siolin holttestét január 24-én a házuk tornácán találták meg ? olvasható a Daily Starban. A nőt a hatéves kislányuk szeme láttára tizennégyszer lőtte meg a férje, Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi. A jobb karját pedig eltörte. A férfi magával is végzett. A rendőrök fegyvert és töltényeket találtak a helyszínen. A sokkot kapott gyermeket ? aki végignézte szülei halálát ? a rokonok fogadták be. A helyi média szerint a házaspár a nő egyik TikTok-videóján balhézott össze, mert a felvétel a férj tetszését nem nyerte el. A közeli barátaik a...
2021-01-27 14:05:40

Téridő fegyvert kutatott az amerikai haditengerészet

A feltaláló kitolta a tudomány határait, de nagyon.
2021-02-01 09:06:02

Letartóztatták a neonáci osztrák rappert, akire terrorista is hivatkozott

Paternion városában, Karinthia tartományban letartóztatták a Mr. Bond művésznevű neonáci rappert. Az osztrák rendőrök már januárban kézre kerítették Mr. Bondot, de a hírt csak most hozták nyilvánosságra ? írta a BBC. A 36 éves férfi tartózkodási helyén számos fegyvert, illetve náci időkből származó tárgyat találtak, köztük egy horogkeresztes katonai zászlót. Mr. Bond a németajkú szélsőjobb kedvelt előadóművésze. Neve akkor került be a köztudatba, miután a 2019-es hallei terrortámadás elkövetője, aki egy zsinagóga előtt két embert ölt meg, tárgyalásán azt mondta, Mr. Bond zenéje inspirálta őt ...
2021-02-03 15:05:50

Fegyvert fogott a szomszédjára, mert rossz helyre rakta a bringát

Bekopogott a felette lakó szomszédjához két hónappal ezelőtt egy férfi, majd ráfogott egy fegyvert, vagy annak utánzatát. A nyomozók még aznap lekapcsolták a társasházban lakó 59 éves helyi férfit. A férfi a gyanúsítotti kihallgatása során azt mondta, hogy a kerékpárjának elhelyezése miatt keveredett vitába aznap a szomszédjával. Annyira dühös lett rá, hogy mérgében magához vette az otthon engedéllyel tartott gázfegyverét, majd bekopogott hozzá, és ismét hangot adott nemtetszésének. A férfi ellen zaklatás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt eljárás. A Pápai Rendőrkapitányság lezárt...
2021-02-04 17:05:42

Kétmillió fegyvert adtak el Amerikában januárban

Több mint kétmillió fegyvert adtak el januárban az Egyesült Államokban, amely 80 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest ? áll a The Washington Post című napilap elemzésében, amelyet a szövetségi fegyvertartási adatbázis alapján készítettek. A cikk szerint a kiugró növekedés ? amely az eddigi statisztikák között a második legnagyobb ? egyrészt a január 6-i capitoliumi ostromnak, másrészt az új adminisztráció által beígért szigorúbb fegyvertartási szabályoknak köszönhető. Egy 27 éves ? neve elhallgatását kérő ? floridai lakos a lapnak elmondta, hogy nemrégiben egy sp...
2021-02-04 21:05:39

Egyre több lőfegyvert vesznek az amerikaiak

Több mint kétmillió fegyvert adtak el idén januárban az Amerikai Egyesült Államokban.
2021-02-04 21:05:54

Kokainkereskedőket fogtak el Kecskeméten - videó

Fegyvert és 13 millió forint készpénzt is lefoglaltak.
2021-02-06 07:05:59

Puskát fogott a vadászra az orvvadász, aztán úgy elszaladt, hogy elhagyta a fegyvert

A jánoshalmai rengetegben a helyi erdész 2020. szeptember hetedikén kora reggel cserkelni indult egy vendégvadásszal. Az erdőben nesztelen sétálva, vadat lesve váratlanul egy szintén fegyveres és szintén nesztelen ismeretlennel találkoztak szembe, akiről az erdész, ki foglalkozását tekintve hivatásos vadász, rögvest tudta, hogy orvvadász lehet. Az idegen nem volt rest, s a nála lévő, hangtompítóval felszerelt puskát csőre töltötte, és üstöllést a vadászokra fogta. Mindkettejüket megfenyegette, majd felszólította őket, menjenek a dolgukra. Eztán hátrálni kezdett, majd elszaladt, de annyira, ho...
2021-02-13 09:05:39

Egy amerikai férfi Obama nevében próbált meg fegyvert venni

A Tennessee állambeli Chattanooga rendőrsége azzal gyanúsít egy helyi férfit, hogy Barack Obama nevével visszaélve próbált meg fegyvert vásárolni. A NewsChannel9 tévécsatorna beszámolója szerint Robert Joseph Hallick tavaly novemberben a saját nevében próbálkozott, de akkor a kérelmét visszautasították, mert Michiganben letartóztatási parancs van ellene érvényben. Hallick január 21-én aztán ismét megpróbálta, ezúttal azonban a volt amerikai elnök nevét használta az iraton, sőt, egy, az amerikai belügyminisztérium fejlécével ellátott levelet is csatolt, amelyen szerepelt az elnöki pecsét. Hall...
2021-02-16 21:05:39

Engedély nélkül tartott otthon fegyvert egy baji férfi

Egy német puskája volt.
2021-02-19 15:06:05

Ahol a kokaincsempészet helyettesíti a diákhitelt

Egy igazi nagymenő oknyomozó újságírót, Mariana van Zellert kísérhetjük el az alvilág sötét bugyraiba a tavalyi év egyik legjobb dokumentumfilm-sorozatában. Bejutunk egy fentanillaborba, a Sinaloa-kartell bunkerébe és egy, a határon fegyvert csempésző anya kocsijába is. A bűn kereskedői című sorozat többhónapos előkészületet igényelt, hogy a stáb biztosan életben maradjon a forgatások végére.
2021-02-21 20:06:08

Kerekesszékes nő rabolt bankot Floridában

Letartóztattak egy 39 éves, elektromos tolószékkel közlekedő nőt a floridai Jacksonville városában, miután kirabolt egy bankot ? jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint a nő helyi idő szerint hétfőn, déli 12 óra előtt ment be a Regions Bank épületébe, és miközben számlaügyeket intézett, összeszólalkozott a vele foglalkozó banki alkalmazottal. A rendőrség közlése szerint a vita elfajult, amikor a nő azzal kezdett el fenyegetőzni, hogy mindenkit meg fog ölni a bankban, és közölte, hogy kirabolja a pénzintézetet. A nőnek ekkor átadtak valamennyi pénzt, és ő elhagyta az épületet ? közölte ...
2021-02-23 11:05:40

Tizenkét meccsre tiltották el az NBA sztárját

A fiatal játékos házában kábítószert és lopott fegyvert is találtak.
2021-02-26 11:07:03

Tizenkét meccsre tiltották el az NBA sztárját

A fiatal játékos házában kábítószert és lopott fegyvert is találtak.
2021-02-26 11:07:05

Nyakon lőttek egy két hónapos foxit Tiszapüspökiben

Rálőttek egy két hónapos kölyökkutyára szerdán Tiszapüspökiben. A kutya gazdája a rendőröknek azt mondta, hogy egy helyi lakos légfegyverrel lőtte nyakon a foxi kölyökkutyáját. A fűben vonyító ebet egy állatorvos ellátta. Az egyenruhások elfogták és előállították a törökszentmiklósi kapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 68 éves férfit, akit állatkínzás miatt hallgattak ki gyanúsítottként. police.huA nyomozók a fegyvert vagy annak utánzatát lefoglalták. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetése miatt folytatja le a további eljárást. T...
2021-03-03 14:05:57

Letartóztatták az NFL-sztárt

A Super-Bowl-győztes amerikai focista autójában fegyvert találtak.
2021-03-12 10:07:40

Letartóztatták az NFL-sztárt

A Super-Bowl-győztes amerikai focista autójában fegyvert találtak.
2021-03-12 10:07:40

Egy fegyveres férfi várakozott a nemrégiben megválasztott alelnök rezidenciája előtt

A rendőrség elkapott egy texasi férfit aki Kamala Harris, nemrégiben megválasztott alelnök rezidenciája előtt várakozott, ráadásul fegyvert és lőszert is találtak nála.
2021-03-18 09:07:13

Egy fegyveres férfi várakozott a nemrégiben megválasztott alelnök rezidenciája előtt

A rendőrség elkapott egy texasi férfit aki Kamala Harris, nemrégiben megválasztott alelnök rezidenciája előtt várakozott, ráadásul fegyvert és lőszert is találtak nála.
2021-03-18 09:07:14

Bosszúból le akarta lőni az ismerőse kutyáját, amputálás lett helyette

Vádat emelt a Ceglédi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki le akarta lőni egy ismerőse kutyáját, de az eb helyett annak a gazdáját találta el. Az elkövető a csemői ingatlanja padlásán még évekkel ezelőtt talált egy régi, kétcsövű sörétes vadászpuskát és hozzá öt töltényt. A puska elkorhadt tusát maga hozta rendbe. Tavaly nyáron beszerzett mellé egy olyan teljesítményű légpuskát is, amelyről tudta, hogy már lőfegyvernek minősül. A férfi az egyik tavaly augusztusi napon megjelent a a két tölténnyel megtöltött sörétes vadászpuskával egyik csemői ismerősénél. Azért érkezett oda, hogy ismerőse ku...
2021-03-23 10:06:04

Előrébb hozta a Mars-város terveit Elon Musk, 10 éven belül megkezdődhet az építkezés

A SpaceX milliárdos ügyvivője nem akar tovább várni, pár éven belül letenné a vörös bolygó első városának alapkövét.
2021-03-23 11:07:51

Előrébb hozta a Mars-város terveit Elon Musk, 10 éven belül megkezdődhet az építkezés

A SpaceX milliárdos ügyvivője nem akar tovább várni, pár éven belül letenné a vörös bolygó első városának alapkövét.
2021-03-23 11:07:54

TEK-esek mentek egy illegális fegyvereket halmozó kisgyőri férfiért

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 67 éves kisgyőri férfival szemben. A férfi több fajta fegyvert szerzett be és tartott magánál. Az engedélyek nélkül tartott pisztolyokhoz, puskákhoz éles lőszereket is beszerzett. A férfit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el. police.huAz elfogást követően tartott házkutatás során a férfinál vadászfegyvereket, pisztolyt, gázriasztó fegyvert, légpuskát, továbbá közel ezer darab különböző kaliberű éles lőszert foglaltak le a rendőrök. A nyomozók ...
2021-03-23 12:07:21

Fegyvereket foglaltak le a rendőrök egy kisgyőri férfi lakásában

Több, engedély nélkül tartott fegyvert és lőszert foglalt le a rendőrség egy kisgyőri férfitől, aki ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette miatt folyik eljárás.
2021-03-23 13:06:06

Fegyvereket foglaltak le a rendőrök egy kisgyőri férfi lakásában

Több, engedély nélkül tartott fegyvert és lőszert foglalt le a rendőrség egy kisgyőri férfitől, aki ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette miatt folyik eljárás.
2021-03-23 13:06:08

Pisztolyt rántottak, miután két férfi összeverekedett a másfél méteres távolságtartás miatt

Súlyos jelenet alakult ki egy szegedi Sparban ? tudósít a Metropol. A lapnak egy szemtanú azt mesélte, hogy a két férfi nem sokkal a hét órás zárás előtt kezdett vitatkozni. ?Először oda sem figyeltem, ilyenkor mindenki feszült, elhangzik itt is egy-két ingerült mondat, főleg este. De akkor már én is nagyot néztem, amikor lökdösődni kezdtek a kasszáknál? ? idézte fel az egyik helybéli. Az egyik őr ezután megpróbálta kiterelni a feleket az üzletből, akik a kasszák és a kijárat között dulakodni kezdtek. Kilökdösték egymást az ajtón, aztán összekapaszkodva legurultak a kinti lépcsőn, de ahogy lá...
2021-03-25 09:06:54

Idegesítette, hogy nem tartották a távolságot a boltban, ezért elővette a fegyverét

Két férfi verekedett össze egy szegedi boltban.
2021-03-25 09:07:25

Fegyvert rántott egy férfi egy szegedi boltban, mert volt, aki nem tartotta a távolságot

A tragédiát egy bátor vásárló és egy kasszás közbelépése akadályozta meg.
2021-03-25 11:06:26

Botrány a sportlövőknél: úgy összeveszett a magyar csapat, hogy nem állt ki a vk-döntőre

Sidi Péter a többiek szerint szabálytalan fegyvert akart használni.
2021-03-26 10:05:55

Biden új fegyvert eszelt ki Kína ellen

Joe Biden amerikai elnök egy tegnapi telefonbeszélgetésen felvetette Boris Johnson brit miniszterelnöknek, hogy a világ demokratikus államainak is létre kellene hozniuk egy olyan nemzetközi infrastruktúra-hálózatot, amilyen a kínai ?egy övezet, egy út kezdeményezés?. Erről maga az elnök számolt be újságíróknak. Az ?egy övezet, egy út kezdeményezés? egy 2013-ban indított, többezer milliárd dolláros infrastruktúraépítési terv Kelet-Ázsiától Európáig. Mintegy 140 ország írt már alá Pekinggel együttműködési megállapodást az ideával kapcsolatban, és a tavalyi év közepéig összesen 3700 milliárd dol...
2021-03-27 09:06:28

Hatalmas fegyvert kapott a kezébe a NAV, és holnaptól már él is vele

Április elsejétől már szigorúbban nézi az adóhatóság, hogy beérkeznek-e hozzájuk a számlák adatai. Márpedig szinte mindent meg kell osztani a NAV-val, amely akár számlánként félmilliós bírságot is kiszabhat, ha ezt elmulasztjuk.
2021-03-31 14:06:33

Hatalmas fegyvert kapott a kezébe a NAV, és holnaptól már él is vele

Április elsejétől már szigorúbban nézi az adóhatóság, hogy beérkeznek-e hozzájuk a számlák adatai. Márpedig szinte mindent meg kell osztani a NAV-val, amely akár számlánként félmilliós bírságot is kiszabhat, ha ezt elmulasztjuk.
2021-03-31 14:06:40

Szétlőtt egy Burger Kinget, mert sokáig kellett várnia a rendelésre

Az éhség sokakat tesz türelmetlenné és feszültté, ilyen lehetett az a nő is, aki nem bírta a várakozást egy Burger King autós ablakánál az amerikai Memphis városában, és végül annyira dühös lett, hogy lövöldözni kezdett ? jelentette a Fox13 televízió híradója. A nő a helyi rendőrség közlése szerint kiszállt az autójából, és odasétált az ablakhoz, ahol összeszólalkozott az ott lévő dolgozóval. Majd az autójából egy fegyvert vett elő, majd behajolt az ablakon és lőni kezdett. Szerencsére senki sem sebesült meg, mert a fegyvert látva a dolgozók azonnal elmenekültek egy hátsó ajtón keresztül ? kö...
2021-04-03 20:06:16

Szigorítják a fegyvertartás szabályait az Egyesült Államokban

Joe Biden elnök jogi lehetőséget biztosítana az államok számára, hogy elvegyék a fegyvert a veszélyesnek tartott személyektől.
2021-04-08 22:07:58

Szigorítják a fegyvertartás szabályait az Egyesült Államokban

Joe Biden elnök jogi lehetőséget biztosítana az államok számára, hogy elvegyék a fegyvert a veszélyesnek tartott személyektől.
2021-04-08 22:08:19

Tanyára vitt Sziget Fesztivál vagy igazodási pont? Új szerepbe kényszerült a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Az állam és a főváros ha néha döcögősen is, de régóta együtt szervezte a Budapesti Tavaszi Fesztivált, az állam most viszont minden egyeztetés nélkül kifarolt mögüle, és minden pénzt, paripát és fegyvert áttett egy új rendezvénybe. De vajon mindez csak az állam hibája?
2021-04-09 21:06:47

Videón, ahogy két amerikai rendőr fegyvert fog egy katonára

Egy április elején benyújtott kereset szerint két virginiai rendőr egy közúti ellenőrzés során jogtalanul fogott fegyvert egy egyenruhás katonára ? írja az ABC News. Az egyik tiszt végül paprikaspray-vel fújta le az afroamerikai-latino Caron Nazariót. A dokumentum alapján Joe Gutierrez és Daniel Crocker windsori rendőrök 2020. december 5-én állították meg a hadnagyot, amiért nem volt frissen vásárolt autóján elülső rendszámtábla. Nazario épp hazafele tartott szolgálati állomásáról. A kereset szerint sérült a katona alkotmányos joga, ezért kártérítést követel. Nazario elmondása alapján mikor é...
2021-04-11 10:06:05

Új részletek: Három fegyvert használt a háromgyermekes kínai gyilkos a honvédkórház a Covid-osztályán

Budapest ? Nem az eddig tudott egy, hanem két ollóval szúrta meg több mint harmincszor betegtársát egy kínai állampolgárságú férfi a Honvédkórház Covid-osztályán ? tudta meg a Blikk. Sőt horrorisztikus tettéhez még egy az orvosok által alkalmazott, fémből készült hegyes végű eszközt is használt.
2021-04-11 18:06:07

Vegyi fegyvert vethettek be egy lakóövezet ellen a szír kormányerők

Damaszkusz egyelőre nem reagált az OPCW jelentésére.
2021-04-13 08:08:44

Vegyi fegyvert vethettek be egy lakóövezet ellen a szír kormányerők

Damaszkusz egyelőre nem reagált az OPCW jelentésére.
2021-04-13 08:09:31

Házilag átalakított fegyvert találtak egy ecsegi férfinél

Éles lőszerek is voltak nála.
2021-04-15 10:06:28

Ukrajna nagy mennyiségű fegyvert kért Amerikától

Amerika fontolóra veszi a kérést.
2021-04-21 16:06:03

Mint a filmekben, fegyvert fogtak a BMW-ben ülő dílerre a rendőrök - videó

Mutatjuk a látványos elfogás felvételét.
2021-04-25 09:06:27

Kiskorúaknak okozhatnak szerencsejáték-függőséget a játékbeli kincsesládák

Ha fizetsz szuper fegyvert nyerhetsz, amíg a törvény engedi.
2021-04-27 07:06:36

Megszólalt a WHO európai vezetője a magyar járvány elleni védekezésről: a tömeges összejövetelek még mindig szuperfertőző eseményeké válhatnak

Hans Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai vezetője szerint az oltás nem helyettesíti a korábbi védekezési intézkedéseket, elmondása szerint "csak akkor tudjuk megállítani a vírust, ha az összes fegyvert bevetjük".
2021-05-03 10:05:53


Kateg?ri?k:


tegnap, 2 napja, 3 napja, 4 napja, 5 napja, 6 napja



Legkeresettebbek

•   WWW   •   multiapro   •   apro hirdetesek   •   e mail lista   •   apropiac   •   elad?start=301   •   apróhirdetés   •   elad?start=601   •   motor   •   apró hirdetés   •   test   •   Bandog   •   1000poweredbyaltocms boldog   •   f 1 1 1 1   •   hirdetesek   •   static   •   villanyszerelő tanfolyam   •   biden attempt to   •   apro keres   •   blog   •   banners   •   bitrix   •   személyszállítás   •   ca   •   wp login.php   •   3 szob   •   hír   •   Fényező kamra   •   állás munka   •   news   •   toll összeszerelés   •   arany   •   shop   •   férfi karóra   •   magánhitel   •   elad   •   magánhitel azonnal   •   ............   •   Németország   •   Ausztriai munka   •   ingatlan   •   deal   •   eladó   •   pres   •   cont   •   Program   •   e mail   •   1 7 1 7 1 7 d 17l171 7 serd lyben   •   pos   •   használt  

TOP keres?sek

•   állás munka   •   ingatlan   •   honlap szerkesztés   •   honlap szerkesztő   •   ingyen zene   •   ingyen játékok   •   weboldal készítés   •   apróhirdetés   •   facebook   •   ingyen hirdetés   •   ingyen apróhirdetés   •   vacsoracsata   •   térkép   •   youtube   •   olcsó weboldal   •   magyarország   •   honlap olcsón   •   budapest   •   ingyen   •   szótár  

Most keresik

•   europai bizottsag ablikknek avakcinautlevelensze repelnie kell azoltas tipusanakutazhatnak e majd abeoltott magyarok 2   •   szijjartoeuropanakme g kellvedenieanemzetik isebbsegeket esavallasgyakorlassz abadsagat   •   takeaways from thepredictable russianelection that gaveputin another 6years in power   •   az egyiptomikulugyminis zterremeli hogy osszejona tuzszunetimegallapod as   •   oriasi magyar sikervilagbajnokok letteka dancing with thestars tancosai   •   itt a veg pumpedgabomegundorod ottabudapestiejszaka zastol   •   iskolaellenifegyvere stamadasthiusitottak megmoszkva kozeleben   •   welsh first ministerto go to india fortata talks   •   szallitoszalagokfelh ordoszalagokvibracio srazoasztalok   •   curtisek turnebusza130 nal kapottdurrdefektet azautopalyan   •   russia massdetentions afterputin critic navalnyjailed   •   megserultmourinholeg jobbjatekosa   •   nyar napsutessangriakeszi tse elotthonezek avorosborok jokhozza3   •   a kormanypart isosszegyujtotte az epvalasztasokhozszuk segesalairasokat   •   jarai kira a nyitotthazassagrol mostsemelyikunknek nincserre igenye es nemis eroltetjuk   •   hazasodna a gazdapeter gazda szeretiha egy no tudholgykent viselkednies hagyomanyosertekrend je van   •   veszelyes fakivagasbudapestenh ttpfakivagasbudapest huponthu 10   •   embiid starsinsixers overtimewinover heat   •   a zebran gazoltakhalalra egy 18 eveslanyt harangfalvan   •   sulyos seruleseiellenere sem vartameg a rendoroket egyelgazolt ferfipestszentlorinc en   •   a marvel univerzumbohocaval rendezverengzest hughjackman   •   megserult mourinholegjobb jatekosa   •   tobb szaz embertrugtak ki azivancsaiakkumulato rgyarbol   •   egy honap utankirugtak a diosgyorvezetoedzoje t   •   franciaorszagban isfokozodik afeszultseg azizraeli palesztinkonfliktus miatt 2   •   kiesett a manuniteda leicester azutolso elodontos azfa kupaban 2   •   dobbenet romma zuztaket gyerek afelujitottkezdivasa rhelyibolcsodet 4   •   az mnbelinditottacsalad izoldpenzugyekprogra mjat   •   vizsgalja arendorseg cristianoronaldo szuletesnapikirandul asat   •   dobo agi ahazassagarol vallotttobbszor is kertukmar szakemberparterapeut asegitseget 2   •   emlektablat avattaka legendas fradijatekos pusztailaszlo tiszteletere   •   eveken at zaklattaasajat es aneveltlanyat egyvoltrendvedelmido lgozo3   •   ismet a falco nyertea vasi rangadot aferfi kosar nb i ben   •   nem jott el afapados hotelekkorszakamagya rorszagon deerdemes resen lenni   •   bantalmaztak egyjegyellenort a xkeruletben   •   jo a gazdasagnak joa cegeknek megislassan halad adigitalizacio   •   hamarosan ujlemezzeljelentkezi ka sodom   •   little action attrump auction forarctic oil rights   •   made for love joinsseries probing thedarker side of ourhigh tech future   •   lewandowski az 500goljat lotte abayern munchenkonnyeden nyert aschalke otthonabanvideo   •   ujabb ketorszaggalkotottut azasimegallapodastma gyarorszag   •   a 7 eve halottnagymamat es negyveneve emigralt 116 eveszuletett szomszedotis ertesitettek hogymehet szavazni   •   london policeofficer pleadsguilty to murder ofsarah everard 4   •   ghana president nanaakufo addo sworn infor a second term   •   us navy deniescarrier group movedinto gulf after anythreats   •   meghosszabbitottadon ald trumpfiokjanak aletiltasat a youtube   •   osi rokonunk   •   a falco utan azoroszlanyt islegyozte a szeged akosar nb i ben   •   szornyethalt amagyarautosausztria ban 2   •   fanak csapodott egyauto meghalt a sofor2  

srv.161.